MË TË LEXUARIT
Librat më të lexuar të momentit…

LIBRA VIDEO DHE AUDIO

Shqypnisht është nje website nga grupi “The Page Turners”, i cili synon të bëjë më atraktiv të lexuarit për të rinjtë shqiptarë.Ky website iu ofron video-prezantime të përmbledhjeve të librave bestseller të zhanreve të ndryshme ndërkombëtare në shqip.