Sale!

Lojërat e urisë

£25

Description

Një bestseller ndërkombëtar, libri “Lojërat e urisë” ka në qendër 16-vjeçaren Katnis, e cila jeton në Panem, një vend në Amerikën Veriore të periudhës post-apokaliptike. Kapitoli, metropoli i vendit, ushton një kontroll të rreptë në të gjitha zonat e tjera të vendit.

“Lojërat e urisë” është një aktivitet i përvitshëm, ku një djalë dhe një vajzë të moshës 12-18 vjeç nga secili prej 12 rajoneve, zgjidhen nga një lotari për të konkurruar në një betejë deri në vdekje, e cila transmetohet në televizion.

Libri në përgjithësi mori kritika të mira, por disa kritikë letrarë gjetën ngjashmëri mes tij dhe librit të një autori japonez.

“Lojërat e urisë” është përkthyer në 26 gjuhë, ndërsa ekranizimi i tij vitin e kaluar pati sukses të jashtëzakonshëm financiar.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lojërat e urisë”

Your email address will not be published. Required fields are marked *